UUTISIA ja TAPAHTUMIA

VERKKOKAUPPAMME ON JÄLLEEN AVOINNA!

TERVETULOA OSTOKSILLE CoolRakkaus

Uutta tavaraa myymälä täynnä. Rumpukiveä, Raakakiveä, Fossiileja... ja paljon muuta! Tule itse katsomaan!

TERVETULOA KOKEMAAN TEKEMISEN ILO JA TAITO!


* Kädentaidot * Design * Herkut * Harrasteet *

Kätevä & Tekevä kokoaa kädentaitajat ja harrastajat jälleen yhden katon alle Lahden Messukeskukseen.

Luvassa on kolmen hallin täydeltä nähtävää ja koettavaa! Suosittu koko perheen tapahtuma tarjoaa tänäkin vuonna monipuolista sisältöä. Työpajoista ja näytöksistä saat uusimmat ideat ja intoa omaan tekemiseen.

Kätevä&Tekevän ohjelmalavalla pääset näkemään muun muassa Koulutuskeskus Salpauksen huikean uudistuneen monialaisen näytöksen ja koet sirkustunnelmaa elämyksellisten Nenäpäivän etkojen merkeissä.

Messuohjelmassa mukana ensimmäistä kertaa myös suosittu Kankurin Ilon mattohuutokauppa ja Vuoden Askartelijan julkistaminen.


Tapahtuman pääosassa ovat tietenkin upeat käsintehdyt tuotteet ja tarvikkeet omiin harrasteisiin.

Kätevä&Tekevä -messujen yhteydessä järjestetään jälleen suositut Kivi- ja korumessut, Nukkekoti- ja nukkemessut sekä huikea RC-autoilun SM-sarjan osakilpailu. Messuvieraat pääsevät kaikkiin tapahtumiin yhdellä lipulla.
Tule mukaan kokemaan vauhdikas, inspiroiva ja iloinen viikonloppu Lahden Messukeskuksessa - pyhäinpäiväviikonloppuna 4.-5. marraskuuta!

JA NYT MENNÄÄN LAHTEEN!

KIITOS!

Hengen ja Tiedon Messut olivat jälleen hieno

tapahtuma. Kiitos kaikille asiakkaillemme, oli

ihana tavata teitä jälleen!

Kiitos myös järjestäjille!

KIITOS kaikille Pakanallisille Syysmessuille osallistujille ja erityiskiitokset järjestäjille! Oli ihanaa tavata taas paljon tuttuja sekä tutustua uusiin ihmisiin. Nämä messut ovat vieneet ison palan sydämistämme.
Jo toisen kerran järjestettävät Pakanalliset Syysmessut Helsingissä! Viime vuonna oli todella mahtavat messut erilaisine esiintyjineen ja näytteille asettajineen. Kannattaa tulla kauempaakin!

Ajankohdat:

la 23.9.2017 klo 11:00
 
su 24.9.2017 klo 11:00
 

Lisätietoa tapahtumasta:

Pakanalliset syysmessut järjestetään tänä vuonna jo toista kertaa Suvilahden Kattilahallissa. Messuilla on esillä luonnonuskontoja, perinteisiä luonnonhoitoja, energiahoitoa sekä luentoja ja informaatiota luonnonuskonnoista ja hoidoista.

Vuosisatoja vanha perinteinen luontoyhteys on pitkälti nykyajan hapatuksessa unohtunut modernisaation ja kehityksen jaloissa. Messut juhlistavat samalla sadonkorjuun aikaa ja tarjoavat värikkään hyvän mielen ja kehon tapahtuman.

Tapahtuman teemat:
Pakanallisuus, Luonnonuskonnot, Luontoyhteys, Magia, Yrtit, Ekologia, Käsityöt / luonnonmateriaalit, Sadonkorjuu, Syyspäiväntasaus, Luontaistuotteet, Luonnonmukaiset hoitomenetelmät, Aiheeseen liittyvä kirjallisuus yms.

Aukioloajat:

La 23.9.2017 klo. 11.00 – 19.00
Su 24.9.2017 klo. 11.00 – 18.00


Messuilla saat tietoa pakanallisuudesta, sen eri muodoista, siihen liittyvistä elämäntavoista sekä tuotteista ja palveluista.

 

 

 

 

MEILLÄ OLI MONITAITOINEN HIEROJA PAIKALLA!

HIEROJA SAMI LIPPONEN oli meillä

25. – 26.08.2017 

PÄIVÄT olivat huikea menestys, Sami teki todella pitkän päivän molempina päivinä. Tyytyväisiä asiakkaita riitti iltaan saakka. Kiinnostuneena otettiin myös tämä "uusi" tulihoito vastaan. Vaikka se kuulostaakin hurjalta, se on täysin turvallinen menetelmä osaavissa käsissä. Ja se toi avun monelle selkävaivaiselle.

 

* AKUPISTE HIERONTA ENERGIOILLA

* JÄSENKORJAUS

* HERMOJEN VAPAUTUKSET

* URHEILUHIERONTA

* NIKAMA JA FASETTILUKOT

* SOLURENTOUTUKSET

* METAMORFINEN KÄSITTELY

* KÄÄREET JA YRTIT

* TULIHOIDOT        YM. YM.

 

 

 

 

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.

Tuomas | Vastaa 03.02.2015 00.16

Täydentäkää jatkuvasti verkkokauppanne valikoimaa uusilla fossiileilla ja meteoriiteilla. Kiinnostaa ainakin minua, ja varmasti kauppoja syntyy. Kiitos!

Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

01.10 | 12:40

Hei Susan!
Meillä on ainoastaan Kurussa liiketilaa, jossa on kiviämme myynnissä. Muuten olemme kulkeneet messuilla kivituotteitemme kanssa.

Terveisin Jaana

...
28.09 | 19:08

Moi! Onkohan teille tulossa lisää kultahiutaleita? Mulla kaikkiin kolmeen hopea, kupari ja kulta jatkuva tarve, kiva jos teidän kautta saa kaikkia :)

...
24.09 | 12:14

Onko teillä myymälöitä muuallakin kuin Kurussa esim. Turku?

...
29.08 | 16:38

Hei Haluan tilata shiva lingam noin 20 cm pituus. onko sulla tietoa milloin tulee uusi erä ?
Terv. Juljan

...
Tykkäät tästä sivusta